Lionsclub Geldrop-Mierlo

De Lions van de Lionsclub Geldrop-Mierlo zijn de lokale leden van de serviceorganisatie Lions Clubs International, een wereldwijde associatie van Lionsclubs waarin mensen vanuit vriendschap, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige binding, op vrijwillige basis verschillende initiatieven nemen voor een betere samenleving.

Lions zetten zich belangeloos in om anderen te helpen. Met zo'n 1,4 miljoen leden zijn Lions al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld en vormen de Lionclubs de grootste serviceorganisatie ter wereld. In Nederland zijn ruim 10.000 Lions in meer dan 435 Lionsclubs actief. Geen enkele club is hetzelfde.

De Lionsclub Geldrop-Mierlo is een groep mannen en vrouwen uit Geldrop en omgeving, die zich met name richt op de directe regio, waar wij de mensen kennen en waar de mensen ons kennen. Hier zetten we activiteiten op waarmee wij mensen en organisaties kunnen helpen die onze steun goed kunnen gebruiken. De ene keer door de handen uit de mouwen te steken, de andere keer door een actie te organiseren die een financiële donatie mogelijk maakt.

Behalve dat Lions een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de samenleving, kun je binnen de Lions jezelf ook verder ontwikkelen. Tijdens onze bijeenkomsten nodigen we vaak interessante sprekers uit. Door deze lezingen en daarop volgende discussies verbreden we onze horizon. Verder zijn er zowel in je eigen club als in het district en landelijk bestuurlijke carrièremogelijkheden. Ook zijn er diverse leiderschapsopleidingen waaraan je kunt deelnemen.

Wij doen dit alles onder het internationale motto van Lions International: "We serve".

Voor meer informatie over de Nederlandse en de  internationale Lionsorganisatie verwijzen we u naar de volgende websites: https:/www.lions.nl en  https://www.lionsclubs.org/.